JEUGD


Ben jij tussen 10 tot 16 jaar en heb je interesse in het schrijven, begeleiden en / of opvoeren van een toneelstuk, en alles wat daar nog meer bij komt kijken (zoals schminken, decor, kleding enz.)? Meld je dan nu aan voor de jeugdafdeling van Toneelvereniging Alkmaar! Elke donderdagavond van 19:00 – 21:00 uur zijn kinderen bezig met toneel. De contributie bedraagt € 10,- per maand. Aanmelden kan via een e-mail naar info@toneelgroepalkmaar.nl of bellen naar 06-30 32 80 69.

 

DE LEDEN

 

Bianca 

Leuk dat je op onze website komt kijken! Ik ben al meer dan 10 jaar met toneel bezig. Eerst achter de schermen, als souffleuse maar ik heb ook toneelgrime cursussen gevolgd. Spelen durfde ik nooit maar toen er iemand stopte kwam er een rol vrij en was er niemand anders die het kon overnemen. Toen heb ik het maar gedaan en stiekem vind ik het heel leuk (maar nog steeds heel eng). Nu houd ik mij samen met Cisca bezig om onder de jeugd het toneelspel een stimulans te geven. Welkom bij de jeugdgroep van Toneelvereniging Alkmaar!

Cisca

Welkom op pagina van de jeugdgroep van Toneelvereniging Alkmaar! Ik ben al 40 jaar lid van de toneelvereniging. Ik speel toneel en doe ook de grime en de kleding. Eigenlijk vind ik alles wat met toneel te maken heeft heel leuk. Ook al speel ik al heel lang toneel het blijft nog steeds spannend om voor publiek op te treden. Samen met Bianca ben ik in september 2014 gestart met een jeugd/jongerengroep. Geen onverdeeld succes want de groep breidt zich gestaag uit. Vind je toneelspelen ook leuk? Kom dan gerust een kijkje nemen.

Jonas

Als er iemand is die het acteren in zijn bloed heeft dan is het Jonas. Toch iets van de genen meegekregen van zijn opa? Sinds het eerste uur lid van de jeugdgroep. Creatief en heel gedreven. Hij is altijd bereid om een helpende hand toe te steken bij alles wat er bij toneel komt kijken. Jonas zou in de toekomst wel naar de toneelschool willen. Wie weet? Het talent is er in ieder geval.

Mirte

Mirte is de zus van Jonas en vanaf de aanvang ook al lid van de jeugdgroep. Ze is gemakkelijk in de omgang: vrolijk en ongedwongen. Altijd trouw aanwezig en bereid om, waar nodig, een helpende hand toe te steken. Naarmate zij zich meer in haar rol thuis voelt gaat het haar steeds beter af. Ze is heel creatief en wil zich daarom ook graag met de grime bezighouden. Later zou ze ook wel in het acteervak willen.

Nicky

In september 2015 lid geworden. In aanvang een stille kracht, maar daar is weinig meer van over. Met een big smile leeft ze naar de repetitieavonden toe en geniet met volle overgave. Ze laat daarom nooit verstek gaan. Door dit alles heeft ze enorme sprongen in haar ontwikkeling gemaakt. En ongewild of niet weet ze met regelmaat een behoorlijke dosis humor in het spel te brengen.

 

Demi

Heeft zich op 1 oktober 2016 aangemeld. Ze heeft een grote passie voor toneel. Sinds haar komst heeft ze een grote ontwikkeling doorgemaakt. Is altijd trouw aanwezig en beschikt over een grote dosis. humor

Amaris

Sinds 1 december 2017 lid. Ze moest eerst even de kat uit de boom kijken, maar maakt met haar eerste rol geweldige sprongen en het plezier straalt ervan af. Een goedlachs meisje dat er vol voor gaat.

Fatou

Ook per 1 december 2017 lid geworden van de jeugdgroep. Ze is jaren lid geweest van Jeugd Theater Cupido, onderdeel van Operettegezelschap Odeon. Toch voelde zij zich meer aangetrokken tot het toneelspel in plaats van de combi zang en theater. Inmiddels heeft ze ervaren dat dit toch weer een andere discipline is.